Sex i det fri

Klar på sex i det fri? Ja da! En af vores skønne læsere har efterspurgt en guide til god sex i det fri. Så det er da lige, hvad I får her. Læs med og få nogle gode tips til, hvordan I kan have lækker sex i det fri og virkelig udnytte at sommeren er over os 🙂 og bare rolig – jeg har også tilføjet gode muligheder for sex i det fri, til når det danske vejr ikke er så solrigt.

Inden vi går i gang med tips og guide til sex i det fri, er det vigtigt lige at have de lovmæssige ting på plads. Det er nemlig ulovligt at være blufærdighedskrækende over for andre. Er sex i det fri så ikke ulovligt? Faktisk ikke. Så længe at I altså ikke bliver opdaget i at have sex i det fri. Derfor er det også vigtigt at være omhyggelig med at udvælge gode steder til at have sex, når det kommer til sex i det offentlige rum.

Inden jeg lister en masse gode steder til at have sex i det fri, får I lige nogle gode og generelle tips til at sikre en lækker oplevelse med sex i det fri.

Tips til god sex i det fri

Uanset hvor I vælger at have sex i det fri, er der nogle tips som kommer både dig og din sexpartner til gode. Det handler blandt andet om, hvilke ting I vælger at aftale inden og hvilke ting I vælger at pakke med.

Afstem jeres forventninger til sex i det fri

Aftal inden hvad I begge er klar på. Hvor langt er I f.eks. villige til at gå, når det kommer til at løbe risiko ift. at blive opdaget, når I har sex i det fri?

En anden overvejelse kan være, om I kun tager afsted for at have sex i det fri? Eller om I tænker det mere som en date med picnic osv.

Aftal “flugt” strategi

En anden god ting at have styr på er, hvad I gør, hvis I skulle blive opdaget, imens I har sex i det fri. Er det bare benene på nakken, eller er I klar til at stå skoleret med undskyldninger og forklaringer?

Det kan hurtigt blive akavet, hvis den ene part ender med at stå alene tilbage og skulle forklare…

Klæd jer på til sex i det fri

Nogle typer af beklædning gør sig bare bedre til sex i det fri.

En let sommerkjole eller nederdel er f.eks. lettere at få af i forhold til stramme jeans eller jumpsuit. Et andet bud kan også være at lade undertøjet blive hjemme, når I vil have sex i det fri. Jo mindre I har på, jo mindre skal I bøvle med at få det af 🙂 og evt. hurtigt på igen, hvis I bliver opdaget!

Pakkeliste til sex i det fri

Det er absolut ikke et must at pakke forskellige ting med til sex i det fri. Alligevel er der nogle af de følgende ting, som kan have deres fordele 🙂 tjek listen og spot de ting, som du tænker at kunne bruge, næste gang du skal have sex i det fri:

  • Tæppe – det kan være rart med et blødt underlag i mødet med natur, grene, sand eller sten
  • Solcreme – sommer, sol og sex i det fri er bare ikke super fedt, hvis det ender med solskoldning
  • Væske – der er ikke noget værre end både at være forpustet og tørstig. Og I kommer med garanti til at få pulsen op og virkelig få varmen, hvis I har sex i solen. Så – vand er godt!
  • Servietter – til jer der ikke har lyst til at tørre kropsvæsker og andet af i jeres tøj
  • Glidecreme – hvis I ikke regner med at bruge tid på forspil, så er en god glidecreme altså et must.

Mangler I glidecreme? Find jeres favorit her

Nu har vi vidst fået alle de “indledende” ting på plads 🙂 så nu til det mere spændende, hvor kan I have sex i det fri?

Sex i det fri under åben himmel? Hav sex i naturen

sex i det fri sex i naturenSex i naturen er et vidt begreb – men prøv f.eks. at forestille dig sex på en mark!

Her kan man virkelig være glad for at Danmark er et landsbrugsland 😉

Tag på roadtrip med din partner. Kør ud på landet til et afsides sted. Parker bilen og gå på opdagelse i en blomstrende mark!

Det gode ved at have sex i naturen på denne måde er, at risikoen for at blive opdaget er relativt lille.

Når kornet står højt, kan I let gemme jer for forbipasserende. Husk dog at være opmærksom på om høstsæsonen er ved at være op over – ellers kan I hurtigt få en anderledes og forhastet oplevelse med sex i naturen.

Hvis I vælger at have sex i det fri på denne måde, er et virkelig godt tip at huske et blødt underlag, som eksempelvis et tæppe. Nok kan en mark se “blød” og indbydende ud, men det ændrer ikke på at mange korn og planter faktisk kradser en hel del. Samtidig er det heller ikke alle, der har lyst til at dele deres sex i det fri oplevelse med markmus og andre små søde gæster fra naturen.

Sommer sex i det fri? Prøv sex på stranden

sex i det fri sex på strandenSex på stranden er en af de lidt mere risikofyldte steder at have sex i det fri. Strande er ofte overrandt om sommeren, fordi alle naturligvis gerne vil ud og nyde godt af det dejlige sommervejr.

Derfor kan det også være en lidt større udfordring at finde tid og sted til lidt lækker sex på stranden.

Et godt tip, er at smutte på stranden uden for “rush hour” – der er jo ingen grund til at udfordre skæbnen og have sex på stranden, når der er allerflest mennesker.

Smut eksempelvis på stranden i de sene eftermiddagstimer og hav sex på stranden i ly af klitterne.

Et andet godt tip er, at gå specifik efter de mindre populære strande, hvor der naturligt er færre mennesker 🙂

Hvis ikke det er muligt at gemme sig i klitter eller finde et afsides sted, er der selvfølgelig også mulighed for at have sex i vandet. Men, hvis der er andre mennesker på stranden, er det temmelig opsigtsvækkende, hvis I først stiller jer tæt sammen og “gynger” i bølgerne…

Hvis I vælger at have sex i vandet, skal I også være opmærksomme på at både sand og saltvand kan skabe irritation i de mere private områder. Det skyldes primært at huden her er ekstra følsom og derfor også lettere bliver påvirket af fremmedlegemer som blandt andet sand og saltvand.

Det kan derfor være en god idé lige at være obs på rifter og irritation i dagene efter – hvis I oplever nogen af delene, er det selvsagt en god idé at smutte på apoteket eller til lægen for lige at få styr på sagerne 🙂

Dyrisk sex i det fri? Guide til sex i skoven

Sex i skoven er den form for udendørs sex, som de fleste forbinder med sex i det fri.

Sex i skoven er intet mindre end fantastisk, fordi risikoen for at blive opdaget kan minimeres kraftigt, samtidig med at spændingen stadig bevares.

Find en stor skov og smut så ellers på opdagelse langt væk fra de store stier og veje. Vær dog sikker på, at I kan finde tilbage igen 😉

Pak en picnickurv og gør sex i skoven til en lille date med let mad og drikke. I kan eventuelt pakke nogle mad- og drikkevarer, som sætter gang i sexlysten. På den måde kan jeres oplevelse med sex i det fri være mere end “bare” sex 🙂

sex i det fri sex i skovenSex i skoven er desuden også godt, fordi skoven netop tilbyder så mange forskellige muligheder for at have lækker og varieret sex i det fri.

I kan eksempelvis smide jer på skovbunden sammen og virkelig udforske og nyde hinandens kroppe.

Alternativt kan I udnytte omgivelserne og have fræk og dyrisk sex op ad et træ.

Stående sex er en oplagt mulighed, når I har sex i skoven og op ad et træ. Det er dyrisk og kan dyrkes helt spontant, især hvis I har klædt jer på til det og har husket en god glidecreme, så I kan springe forspillet over.

Sex i det fri på farten? Tips til god sex i bilen

Sex i bilen er en anden klassiker. Især er sex i bilen godt, fordi det ikke er afhængigt af godt vejr. Uanset om det regner eller er koldt, er det altid muligt at have sex i bilen.

Selvom sex i bilen kan være utrolig praktisk, når man tager usikkert vejr i betragtning, så kan sex i bilen alligevel have sine udfordringer. Især kan pladsen skabe lidt vanskeligheder, men lad det ikke stoppe jer. Her kommer nemlig nogle hurtige tips til at sikre lækker sex i bilen:

sex i det fri sex i bilenSex på bagsædet

Kvinden ligger på ryggen og giver plads til at manden kan ligge sig mellem benene på hende. Denne stilling minder meget om den klassiske missionær.

Alternativt kan manden slikke sin kvinde, imens hun ligger der og ser godt ud.

Pladserne kan også byttes, hvilket giver plads til at kvinden kan forkæle sin mand med et lækkert blowjob.

Sex på forsædet

Hvis manden sidder på passagersædet og samler sine ben, kan der med lidt god vilje (og alt efter bilen selvfølgelig) godt blive plads til at kvinden, stående på sine knæ, rider ham. Her er et godt tip, at give plads til at kvinden kan læne sig indover manden og holde fast i nakkestøtten. På den måde bliver stillingen meget mere intim, men det sikrer også, at kvinden bliver fri for at banke hovedet mod taget, imens hun rider ham 😉

Det var lidt af de helt klassiske muligheder til sex i bilen, men det er i sidste ende kun jeres fantasi, der sætter grænser. I kan eksempelvis også eksperimentere med at køre forsædet bagud og lægge det langt ned, så det bliver muligt for manden at tage sin kvinde bagfra, mens hun læner sig henover nakkestøtten.

Et slutteligt “must” hvis I vælger at dyrke sex i bilen – husk væske. Det bliver virkelig hurtigt utroligt varmt, når man dyrker sex i et “lille lukke rum” 😉

Sex i det fri på hjemmebane? Sex i haven er løsningen

Hvis I ikke er helt klar på at bevæge jer ud i det offentlige rum, så er sex i haven bestemt en mulighed. Det kræver dog at I har en uforstyrret have, ellers kan det hurtigt udvikle sig til et akavet forhold til jeres nabo.

sex i det fri sex i havenSex i haven er godt, fordi omgivelserne er vante og I derfor kan føle jer mere på hjemmebane.

Samtidig har de fleste, der har en have, også havemøbler – hvilket giver mulighed for nogle anderledes og frække sex stillinger 🙂

I kan eksempelvis have sex henover jeres havebord. Hvis I mangler inspiration til hvordan det lige skal foregå, så læs eventuelt mit indlæg om sex på køkkenbordet. Her får I en masse gode tips, I kan tage med jer udenfor, når I vil have sex i haven 🙂

Alternativt kan du sætte din partner ned i en havestol og forkæle ham eller hende med lækker oralsex. Inspiration og tips til lækker oralsex, kan du finde lige her: Slik hende perfekt & giv et godt blowjob. Haven er altså en oplagt legeplads til jer, der gerne vil starte med at prøve grænser af med sex i det fri.

Sex i det fri på årets festival? Slå dig løs med sex i telt

sex i det fri sex i telt En anden oplagt mulighed, hvis man er lidt mere blufærdig og stadig gerne vil opleve lidt spænding med sex i det fri, er, at have sex i telt.

Her kan I ikke blive set. Til gengæld skal I huske at være opmærksomme på, at et telt jo ikke er lydtæt.

Så selvom I ligger og har “skjult” sex i det fri. Så er der alligevel mere til jeres sex i det fri oplevelse, end hvad øjet ser.

Sex i telt er også en helt oplagt for alle jer, som skal på en af de mange festivaller i år!

Hvis du er klar til at slå dig løs med sex i det fri på festival, kan det være en god idé, at snuppe nogle kondomer med – der er ingen garanti for at din partner ellers er beskyttet og desuden er kondomer eneste garanti for at beskytte sig mod forskellige seksuelle sygdomme. Og sex i det fri, der ender med sygdom – det lyder altså ikke særlig tillokkende.

Stort udvalg af gode kondomer

Hvis I vælger at have sex i det fri på denne måde, er det desuden en god idé, ligesom ved sex i bilen, at have noget at drikke inden for rækkevidde. Sex i telt kan hurtigt få temperaturen til at stige og skabe saunaligende tilstande. Og det kan godt være en “klam” fornøjelse, hvis ikke I har noget til at køle jer ned bagefter 🙂

Flere gode steder til sex i det fri

Ovenstående er bare nogle af de mange muligheder, I har for at have lækker og fræk sex i det fri. Hvilken eller hvilke I vælger er helt op til jer og jeres præferencer for sex i det fri. Det gode ved de mange muligheder for sex i det fri er, at der netop er noget for enhver smag, uanset hvor vovet man er 🙂

Sidder du stadig og mangler lidt inspiration til god sex i det fri? Så har jeg her lige kort listet endnu nogle muligheder til, hvor du og din partner kan have sex i det fri:

  • På en båd
  • Offentligt toilet
  • Altan eller balkon
  • Rasteplads eller parkeringsplads
  • En park

Kort sagt er det kun fantasien (og loven), der sætter grænser for, hvor I kan have sex i det fri!

Har du selv nogle ekstra forslag til god sex i det fri? Smid dem gerne op i en kommentar herunder eller skriv til mig. Så tilføjer jeg meget gerne flere muligheder til vores guide til sex i det fri.

Rigtig god fornøjelse med sex i det fri
// Louise

Måske du også er interesseret i...

Del gerne:Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone