Hvem er Louise?

Hej derude! Jeg er Louise og min rolle her på LetsTalkAboutIt er hovedsageligt at blogge om sexologiske emner. Desuden hjælper jeg også med at besvare vores brevkasse, så snart henvendelserne vedrører seksualitet og sex.

Jeg forsøger med min viden og efter bedste evne at forklare og sætte ord på nogle af de seksuelle aspekter, der udspiller i vores relationer og i vores sexliv 🙂

Jeg påråber mig ikke at være alvidende ekspert! Jeg blogger ud fra den viden jeg har tillært mig bl.a. via kursus i sexologi samt med udgangspunkt i generelle erfaringer med forskellige sexologiske temaer og emner.

Min baggrund baserer sig i psykologien, men især har jeg interesse i at forstå hvordan sexologi udspiller sig forskelligt på tværs af køn/kultur/religion/alder/osv. Det er netop min passion for forståelsen af en velfungerende seksualitet, som jeg gerne vil være med til at formidle her på bloggen.

Jeg udgiver løbende guides og tips til at realisere sin seksualitet. De er vejledende! 🙂 Alle har forskellige præferencer og seksuelle behov, derfor tror jeg heller ikke på en “ufejlbarlig guide til et godt sexliv”. Alle mine guides og tips, skal ses som inspiration. Vælg det der fungerer for lige netop dig og din partner!

Oveni at jeg blogger her på siden, så blogger jeg desuden hos lovejoy.

Giv da lige min profilside på lovejoy.dk et kig og læs de gode artikler.

Del gerne:Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone