Om

Hvem er vi?

Pt. er vi tre faste bloggere på LetsTalkAboutIt: Louise, Birgitte & Maja 🙂 Vores baggrund er forskellig, men fælles for os er, at vi blogger med samme formål: At aftabuisere sex, relationer og alt hver der relaterer sig hertil!

Vores formål giver mulighed for, at alle, der kan og vil bidrage med kvalificeret viden på området, har mulighed for det!

Derfor giver vi også plads til gæstebloggere! Uanset hvad (indlæg, artikel, guide…) og hvor meget (én, to, flere gange…) du har lyst til at bidrage, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os!

Hvis du gerne vil vide mere om hvem vi er, så tjek vores individuelle sider ud 🙂 Som gæsteblogger, vil du også kunne få din egen info-side, hvis du har lyst!

Retningslinjerne

Vi har nogle forskellige retningslinjer for bloggen, som vi tænker du med fordel kan tjekke ud 🙂 På siden for vores retningslinjer finder du alt fra samarbejdspolitikker til ‘takt og tone’. Hvorfor? Det er på ingen måde for at være belærende, men: For at vi kan opretholde en sund dynamik på bloggen opfordrer vi alle til at huske den pæne tone og det åbne sind!

Vi har valgt at lave en hel side til vores retningslinjer for at skabe større gennemsigtighed med det vi laver og de aftaler der ligger bag vores arbejde her på bloggen 🙂

// Team LetsTalkAboutIt

Om Letstalkaboutit

Del gerne:Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone