Luz Luminate G-punkts Vibrator » Anmeldelse

Overvejer du at anskaffe dig en g-punkts vibrator? Læs med lige her hvor jeg anmelder Luz Luminate G-punkts Vibrator. En lækker g-punkts vibrator med hele 7 forskellige vibrationsmønstre.

Hvorfor skal man overhovedet anskaffe sig en g-punkts vibrator? Luz Luminate G-punkts Vibrator og g-punkts vibratorer generelt er formet således, at de stimulerer en kvindes såkaldte g-punkt. Uanset om det giver orgasme eller ej, så oplever mange kvinder en dejlig intens nydelse ved stimulering af g-punktet.

Der er ret stor diskussion ift. om om kvinder har et såkaldt g-punkt, men en ting er sikkert – nogle kvinder oplever lækker nydelse ved stimulering i det område, om du vælger at kalde det g-punktet eller ej, det er helt op til dig 🙂

Hvad gør Luz Luminate G-punkts Vibrator speciel?

Luz Luminate G-punkts VibratorLuz Luminate G-punkts Vibrator er et godt udgangspunkt, fordi den har så mange vibrationsmønstre, at der er ‘noget for enhver smag’ og lyst til intensitet.

Hvert vibrationsmønster har hver sin farve. Det lyder måske lidt overflødigt, men det er faktisk virkelig smart og kan være en stor hjælp for din partner.

Jeg startede selv med at bruge Luz Luminate G-punkts Vibrator og fandt de vibrationsmønstre, som jeg godt kunne lide.

I stedet for at lade min partner lege gætteleg, når vi senere havde Luz Luminate G-punkts Vibrator med i seng, kunne jeg fortælle ham hvilke farver han “skulle kigge efter” 🙂 Det gjorde det meget nemmere for ham at pirre mig og virkelig intensivere min nydelse!

I mit indlæg om hvordan man slikker en kvinde perfekt, kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge en g-punkts vibrator sammen med din partner!

I kan f.eks. også bruge den, når I har lækker sex i badet, uden frygt for at den går i stykker. Luz Luminate G-punkts Vibrator er nemlig 100 % vandtæt!

Bonus tip: De lysende farver gør at Luz Luminate G-punkts Vibrator er anvendeligt til sex i mørket eller under dynen!

Test & anmledelse af Luz Luminate G-punkts Vibrator

Jeg startede som sagt ud med teste Luz Luminate G-punkts Vibrator for mig selv. Og det var en rigtig lækker onani-oplevelse 🙂 For det første fordi produktet er virkelig lækkert både design- og kvalitetsmæssigt – det betyder mere for helhedsoplevelsen, end de fleste lige regner med.

For det andet så synes jeg det var fedt at have så mange forskellige vibrationsmuligheder, fordi det netop gav mulighed for, at jeg kunne finde frem til lige det, jeg havde lyst til!

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være individuelle forskelle ift. hvor godt en g-punkts vibrator virker og føles.

Vi er alle ‘forskelligt indrettet’ 🙂 derfor er det også forskelligt, hvor godt et match, der er imellem kvinde og vibrator. Jo bedre et match, jo større nydelse. Derfor er det heller ikke alle kvinder, der oplever orgasme ved stimulering af g-punktet.

Luz Luminate G-punkts Vibrator virkede virkelig godt for mig! Især fordi jeg løbende kunne skifte imellem de forskellige vibrationsmønstre, ved at klikke på den lille guld-knap i bunden af produktet.

Find din helt egen Luz Luminate G-punkts Vibrator lige her

Muligheden for løbende at kunne tilpasse intensiteten, gør det meget nemmere at tilpasse legen til lysten og det gælder uanset, om der leges alene eller med partner.

En ulempe er dog, at man kun kan skifte vibrationsmønster i den rækkefølge, som de er indkodet i. Man kan altså ikke springe over de mønstre, som man ikke får særlig meget ud af (og jeg har stadig ikke fundet en vibrator, hvor det kan lade sig gøre). Til gengæld er det virkelig hurtigt lige at klikke sig videre igennem dem og finde noget man kan li’ 🙂

Til trods for at Luz Luminate G-punkts Vibrator er en smule dyrere end flere andre lignende g-punkts vibratorer, så synes jeg virkelig at den er pengene værd, netop fordi kvaliteten også er derefter.

Luz Luminate G-punkts Vibrator er både god til begyndere og til “øvede” fordi den har så mange muligheder og fordi den er så let anvendelig!

Rigtig god fornøjelse med Luz Luminate G-punkts Vibrator og rigtig god sexlyst!
// Louise

Indlægget er sponsoreret af: winkwink.dk

Luz Luminate G-punkts Vibrator

519,00
Luz Luminate G-punkts Vibrator
8.5

Kvalitet

7.0/10

Design

10.0/10

Anvendelse

10.0/10

Kvalitet til prisen

7.0/10

Fordele

  • Mange vibrationsmønstre
  • Vandtæt
  • Farvekodet vibrationsmønstre
  • Par-venlig
  • Opladning via USB

Ulemper

  • Intense vibrationer selv på lavt niveau

Måske du også er interesseret i...

Del gerne:Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone