Frække pakkekalendere til par

Læs med her, hvor jeg guider til, hvilke pakkekalendere til par, du kan fange i år. Julen er lige om hjørnet, så hvis du skal nå at have fingrene i en fræk julekalender til dig og din partner, så er det ved at være nu.

Men hvad skal du vælge? Du kan jo selvfølgelig være den helt kreative type, der selv handler en masse forskelligt sexlegetøj og pakker ind 🙂 Så er I sikre på, at I får noget i lige jeres smag!

Til gengæld ved du jo så, hvad der gemmer sig i alle pakkerne. Det er måske ikke ligeså sjovt. Og desuden er der faktisk ret mange penge at spare ved at købe en kalender, som er lavet på forhånd. På den måde kan du altså både spare penge og bevare spændingen ved ikke selv at vide, hvad der gemmer sig i kalenderen.

I år er der særligt fem stærke kalendere på banen, som jeg kort vil præsentere. Så kan du selv vælge lige den du har lyst til 🙂

1. Pakkekalender til par: Hjertekalender med opgaver

Seductive Christmas Julekalender til par

Den hjerteformede kalender indholder forskellige erotiske opgaver (skrevet på tysk og engelsk).

På den måde får I dagligt en lille dosis erotik, som stiger hele vejen mod jul.

Pris: 45,00 kr. 

Køb hjertekalenderen her

 

2. Pakkekalender til par: You2Toys

You2Toys JulekalenderPakkekalenderen fra You2Toys indeholder 24 lækre og erotiske gaver. Kalenderen er fremstillet i et lækkert design og indeholder et bredt indhold af lækkerier, så der helt sikkert er noget for hver en smag.

Pris: 595,00 kr.

Køb You2Toys kalenderen her

 

3. Pakkekalender til par: Den store frække

Den store frække pakkekalenderDen store frække er en adventskalender, som derfor kun indeholder 4 frække gaver. Til gengæld lover LoveJoy, at produkterne er af ekstra høj og lækker kvalitet, hvilket også afspejler sig i prisen på denne kalender.

Pris: 1.399,00 kr.

Køb den store frække kalender her

 

4. Pakkekalender til par: Den ekstravagante

Den store frække pakkekalenderDen ekstravagante indeholder 4 adventsgaver, som skaber en sexet weekendsoplevelse.

Den ekstravagante pakkekalender er til jer, der er villige til at ofre en god slat penge på en pakkekalender med produkter af allerhøjeste kvalitet.

Pris: 2.495,00 kr.

Køb den ekstravagante pakkekalender her

Uanset hvilken kalender der opfylder jeres behov, så er det med at få fingrene i den i en fart. Pakkekalenderne er nemlig blevet utroligt populære og de flyver derfor også hurtigt ned fra hylderne og hjem til alle jer, der gerne vil have en lidt mere sexet jul 😉

Rigtig god fornøjelse og god jul, når den 1. december rammer
// Louise

Måske du også er interesseret i...

Del gerne:Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone