Fræk pakkekalender til par » Anmeldelse

 

OBS – denne pakkekalender forhandles ikke længere, men hop ind på mit indlæg om frække pakkekalendere til par anno 2017 og se, hvilke kalendere du kan få fingrene i i år 🙂 

 

Kunne du også godt tænke dig at vågne op til nye forsødende overraskelser hver dag? Og er du samtidig klar på at få en masse forskellige input til en lidt mere fræk og lækker december sammen med din partner? Så læs med lige her, for jeg har nemlig været så heldig at få lov til at anmelde en fræk pakkekalender til par, som kan være med til at gøre julehyggen en tand mere sexet 😉

Hvorfor købe en fræk pakkekalender?

Hvis du kan svare ja til bare ét af de ovenstående spørgsmål, så har du måske allerede svaret 😉 Ellers kommer jeg gerne med tre gode grunde til, hvorfor I bør anskaffe jer en fræk pakkekalender:

Det er en super god måde til at få inspiration til nye lækre og sensuelle sexoplevelser, fordi I ikke selv skal tænke ud af boksen, men bare nyde de nye og spændende ting I pakker op.

Julen handler om at give og om at være gode ved hinanden. En fræk pakkekalender sørger for, at der er lækkerier til både ham og hende – det er altså noget I begge får noget ud af, både hver for sig og sammen.

I får virkelig meget kvalitet for pengene. Hvis I skulle ud og købe alle de forskellige ting, som indgår i pakkekalenderen, så ville I ærlig talt, ikke nå særlig langt for samme beløb, som en kalender koster. Og hvem kan ikke godt lide når pengene rækker lidt ekstra langt, når nu der ellers bliver brugt så meget henover julen?

Test & anmeldelse af den frække pakkekalender til par

Nu vil jeg ikke afsløre al indhold i kalenderen, men! Jeg tør godt garantere, at der er noget for enhver smag. Pakkekalenderen henvender sig umiddelbart til par, som er klar på at bringe lidt eksperimenterende sex på banen uden at tage det til ‘ekstremerne’ 🙂

Er I mere øvede ift. at eksperimentere, vil jeg anbefale jer at gå direkte efter de produkter, I har lyst til at eksperimentere med.

Indholdet spænder bredt med alt fra sexlegetøj til ham og hende samt lingeri, massageolie og meget mere. Og kvaliteten på langt de fleste produkter er også til at stå inde for, da producenterne af produkterne er nogle af de førende på markedet. Blandt andet kan nævnes Rocks Off, Durex og BillyBoy.

Kalenderen er desuden super god, da den starter ud på et basalt niveau og indeholder lækre produkter til både ham og hende.

Vi oplevede, at der var nogle enkelte af produkterne, der ikke lige ramte i målgruppen for, hvad vi bruger i soveværelset. Men langt størstedelen af indholdet blev hevet direkte med ind til lækker leg på lagnerne 😉 og selvom der altså var enkelte ting, som vi valgte ikke at bruge, så fik vi stadig meget mere for pengene, ift. hvis vi selv skulle have anskaffet produkterne enkeltvis!

Overraskelser, sex & sensualitet hver dag op til jul

fræk pakkekalender til parVi er desuden helt hooked på tanken om lækker sex hver dag i december. Kalenderen kommer med små poser med numrene fra 1-24. Samtidig medfølger der en fin lille snor, så kalenderen kan hænges op som en rigtig pakkekalender.

Det var super spændende og pirrende at få lov til at åbne en lille pakke hver dag. Vi gjorde det til et fælles projekt, hvor vi ventede til et tidspunkt på dagen, hvor vi havde god tid til sex. Herefter satte vi os sammen, fandt den rigtige pakke og pakkede op i spænding. Bagefter var det bare at prøve tingene af og virkelig nyde hinanden.

Køb jeres helt egen frække pakkekalender i dag og vær klar til jul

Især det med at nyde hinanden er noget, der er fokus på med de produkter, der følger med i pakkekalenderen. Alle produkter har i større eller mindre grad fokus på den fælles nydelse. Og om ikke andet kan alle produkterne bruges sammen og til at øge både den seksuelle triltrækning og intimitet.

Derfor er en fræk pakkekalender også helt ideel til jer, der gerne vil bruge december til at nyde hinanden mere og til at komme tættere på hinanden. Intimiteten kommer helt i top, hvis I er klar på at prioritere hinanden og jeres fælles nydelse.

En fræk pakkekalender, der handler om meget mere end bare sex – det er vi er vilde med!

At kunne bruge hele december på at prioriterer hinanden burde være noget alle par gjorde 🙂 Derfor skal der virkelig også lyde klare anbefalinger fra både min mand og jeg! Vi har aldrig prøvet konceptet med en fræk pakkekalender før, men vi vil helt klart gøre det til en juletradition.

Det er ikke kun hyggeligt, at bruge tid på hinanden og kunne være spændte sammen ift. hvad næste dag og pakke bringer på banen. Det er virkelig også lækkert at få lov til at have hinanden så meget i fokus – vi er i hvert fald ikke blevet mindre glade for hinanden og for sex, siden vi prøvede pakkekalenderen 😉

Levering tager desuden kun en enkelt dag, så hvis I bestiller jeres pakkekalender i dag – så er I mere end klar til jul. Pakkekalenderen kunne jo også være en lækker lille overraskelse til din partner, når nu det allerede er 1. advent på søndag 🙂

Rigtig god fornøjelse og rigtig god jul
// Louise

Indlægget er sponsoreret af: Sexshop.dk

Fræk Pakkekalender

Fræk Pakkekalender
8.8

Kvalitet

8.0/10

Design

8.0/10

Anvendelse

9.0/10

Kvalitet til prisen

10.0/10

Fordele

  • God til ham og hende
  • Mange forskellige produkter
  • Noget for enhver smag
  • Fokus på både nydelse og intimitet

Ulemper

  • Ikke egnet til 'øvede eksperimentarister'

Måske du også er interesseret i...

Del gerne:Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone